Installera elbildsladdare!

 ETT TYDLIGT BUDSKAP!  – ”Högboms EL ska vara bäst på laddning av elbilar”

 

Kontakta oss

60 ÅRS ERFARENHET
AV ELINSTALLATIONER

 

Högboms EL har över 60 års erfarenhet av elinstallationer, och med det i ryggen tar vi ett tydligt steg in i framtiden för att förenkla allt när det kommer till laddningen av din elbil. Vi har allt från laddstationer, laddboxar och laddstolpar till lösningar för dynamisk lastbalansering.

Privatpersoner

Högboms El hjälper dig som privatperson med att installera elbilsladdare till din bostad. 

Företag

Behöver ditt företag laddningsstolpar? Högboms El har den perfekt lösning till bilhandlare och andra företag

Bostadsrättsföreningar

Laddningsstolpar till er bostadsrättsföreningar är en utmärkt investering – Högboms El fixar det!

Visst kan det vara struligt?

Vi på Högboms El finns här för att hjälpa alla våra kunder med alla deras frågor, oavsett om du är en privatperson, bostadsrättsförening, bilhandlare eller fastighetsägare. Inga frågor är för dumma!

Kontakta oss idag

Kontakta Högboms El idag för en kostnadsfri konsultation.

Söker du en laddstolpe till hemmet?

Vi på Högboms El Östersund har det du söker. Vi har laddstolpar och utrustningen som behövs för att göra laddningen smidig och enkel hemma hos dig. Specifikt till privatpersoner rekommenderar vi laddboxar som är utrustad med skydd mot DC-felströmmar och har en dynamisk lastbalansering. Krångligt? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Behöver ni en laddstation till er butik?

Vi på Högboms El söker alltid nya samarbeten med bilhandlare över hela Jämtland och Härjedalen. För att kunna sälja Elbilar behöver bilhandlare även ha de verktyg som behövs för att kunna ladda bilen hemma. För att göra det enkelt för kunden löser vi som elektriker det tekniska och ni som säljare den praktiska biten. Vi håller er uppdaterade med den senaste laddtekniken och följer upp våra gemensamma kunder med hembesök för att göra smarta och kostnadseffektiva lösningar för varje specifik kund, som enkelt bakas in i bilaffären.

Behöver ni fler laddstolpar till bostadsrättföreningen?

Allt fler vill ha en elbil, det kräver laddstolpar, laddboxar och laddstationer. Hur ska det lösas när det är en hel bostadsrättsförening? Vem ska ta kostnaden, och vad kostar det? Det finns flera frågor och ingen är den andra lik. Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation och prisförslag