Högboms El och Sunwind

Vi på Högboms El är stolta över vårt samarbete med Sunwind. Vi har flera års erfarenhet av Sunwinds produktsortiment och kan tillgodose kunder med enklare gasol-, värme- och enegeribehov, såväl som att projektera och installera kundunika helhetslösningar i alla storlekar.

Oavsett om du letar efter en reservdel i butiken eller ska bygga ett slott på fjället så har vi lösningen för dig.

Som den enda Sunwind -partner i Jämtland känner vi stort ansvar att ha ett brett sortiment, till konkurrenskraftiga priser och kunnig personal i butiken så vi kan underhålla de fyra sunwindbenen vi står på Butik, Service, Installation och projektering.

Högboms EL| Sunwind partner
Högboms el | butik

Besök Högboms El

I vår butik hittar du de mesta från Sunwind, vi arbetar hela tiden för att utöka sortimenten och de vi inte har i butiken kan vi få hem på endast några dagar. Det finns även möjlighet att du som kund beställer på Sunwinds hemsida och hämtar ut det på Högboms El, smidigt va? Vi ser till att hålla konkurrenskraftiga priser och följer alltid de kampanjer som Sunwind erbjuder.

Om det skulle hända att du köpt en produkt och sedan inser att du inte riktigt förstår hur den ska installeras, då är det bara att lyfta luren och ringa till oss på Högboms EL så får du direkt kontakt med vår personal som gärna guidar dig i processen.

Vi hjälper dig med service

Som den enda Sundwind partner i Östersund och hela Jämtland åtar vi oss att hjälpa alla kunder, både nya som gamla. Vi hjälper till med service på alla produkter från Sunwind, om vi får skryta lite så är vi extra duktiga på wallaskaminer. 

Har du inte möjlighet att komma förbi oss på Högboms El? Inga problem, vi har fullt utrustade servicebildar och åker över hela Jämtland och Härjedalen för att serva våra kunder, stora som små!

Kontakta oss på Högboms idag för att få hjälp med service på din Sunwind produkt.

Sunwind partner | Produkter | Högboms El
Högboms el | butik

Installation och projektledning

På samma sätt som att vi utför traditionella elinstallationer, så hjälper vi till att installera alla produkter från Sunwind. Vi tycler att det är oerhört roligt att göra dessa typ av arbeten, då de oftast involverar skotrarm fyrhjulingar, pistmaskiner och helikopter för att ens ta sig till arbetsplatsen. Vi har under åren projekterat och byggt väderstationer, fiskräknare, fiskecamper, jaktstugor, ja allt från den lilla jaktkojan med lampan i till den stora anläggningen med kombinationer av energikällor och automatisk backup från elverk. Kunderna är allt från privatpersoner, eventföretag, skogsbolag, samebyar, länsstyrelser, kommuner, ja listan kan göras lång! 

  Välkommen till Högboms EL, din Sunwind partner i Jämtland och Härjedalen!

  Erbjudanden

  Solcellspaket 90W Basic

  Solcellspaket 90W Basic är för mindre stugor som främst används under helger och sommarveckor där man t.ex vill kunna ladda mobiler, ha lite belysning och möjlighet att se på TV.

  8917:-

  Gasolspis Chef PRO 60 cm, vit

  Chef gasolspis är ett prisvärt alternativ för dig som vill ha gott om plats för både kokning, stekning och bakning samt är speciellt lämplig i stugor utan indragen ström.

  7690:-

  Gasolkylskåp Ventus 100, vit

  Ventus 100 är ett kompakt och praktiskt gasolkylskåp lämpligt för stugor med lite mindre plats. Skåpet har också 10 liters frysfack med enkel öppning.

  8990:-

  Kylskåp Cuisine 80l, 12/24V

  Cuisine 80 l är ett 12/24 volt kompressorkylskåp som passar perfekt i stugan, i båten eller husbilen/husvagnen. Kylskåpet drivs med 12V – alltså ren och 100% förnybar solenergi. Energiklass A!

  5490:-

  Kontakta oss idag

  Lämna en intresseanmälan
  nedan så tar vi kontakt med dig så snart vi kan

  10 + 8 =